Skip to main content

Met zorg en aandacht

Een prettig en zelfstandig leven willen we allemaal, natuurlijk het liefst in goede gezondheid. We willen graag zo lang mogelijk zelf de regie over ons leven voeren, maar als dat niet meer gaat zonder hulp, wat dan? Zijn er altijd familieleden, buren of vrienden die kunnen helpen?

Met zorg en aandacht begeleid en ondersteun ik senioren en mensen met dementie. Ik ben samen met hen en geef hulp op maat, afgestemd op de specifieke wensen en interesses. Er is liefdevol contact, aandacht voor detail en altijd een luisterend oor. Zo blijven zij verzekerd van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Dat gun ik hen van harte!

In goede handen

Ontzorg de mantelzorger is een van mijn motto’s. Erna ter Steege Mantelzorgondersteuning ontlast familie, vrienden en buren daar waar nodig. U mag de zorg en aandacht met een gerust hart uit handen geven in de wetenschap dat uw dierbare in goede handen is bij mij. Ik doe het graag.

Doe wat uw hart u ingeeft

Beste Senioren.
‘Doe wat uw hart u ingeeft want er is misschien wel meer mogelijk dan u denkt. U wilt familie of vrienden bezoeken, maar wilt of kunt dat niet alleen? Ik ga graag met u mee. Samen met de auto, de trein of met de bus. Ook een bezoek aan de huisarts, de kapper, het ziekenhuis of het bijwonen van een begrafenis kunnen we samen doen. We kunnen samen boodschappen doen of ik doe het voor u. Ook kan ik u helpen bij praktische zaken als het afhandelen van post. Net wat u wilt. Lekker actief, samen iets beleven of juist rustig aan. Samen lezen, een spelletje doen, schilderen, koken. Ook een bezoek aan de schouwburg of een museum is mogelijk. Ik ben er voor u.’

U kunt een beroep doen op Erna ter Steege Mantelzorgondersteuning voor een vast aantal uren per week, tijdelijk of eenmalig bij een gebeurtenis of situatie. Ik bied geen medische zorg. Signaleer ik dat er extra zorg of aandacht nodig is dan bespreek ik dit met u en/of uw naasten c.q. mantelzorgers. Voor de tarieven kunt u contact met mij opnemen.

Geïnteresseerd in wat er allemaal mogelijk is?